Logo l@te
Logo URV

DIVULGACIÓ: MERCÈ GISBERT MODERA EL PANELL "Políticas Públicas en tecnología educativa. Una mirada a medio plazo" A EDTECH CONGRESS BCN23

El 19 i 20 d'abril de 2023 es van celebrar les Jornades Aprendre en temps d'Intel·ligència Artificial en el marc de l'EdTech Congress Barcelona organitzat per EduTechCluster en col·laboració amb el Departament d'Educació.

La Dra. Mercè Gisbert va moderar el panell "Políticas Públicas en tecnología educativa. Una mirada a mig termini", una conversa entre:

  • Julio AlbaladDirector de l'Institut Nacional de Tecnologies Educatives i Formació del Professorat (INTEF).
  • Jordi Serarols: Subdirector general de Recerca i Cultura Digital. Direcció General d'Innovació, Digitalització, Currículum i Llengües. Departament d'Educació. Generalitat Catalunya.
  • Carlos Torrecilla: Director de la Unitat d'Economia Digital. Joint Research Centre. Comissió Europea.

Les polítiques en tecnologia educativa han de respondre als avanços de la recerca educativa, així com a les necessitats i els desafiaments plantejats per la comunitat educativa i el sector productiu.

En aquest panell es van donar a conèixer les principals polítiques i línies estratègiques en tecnologia educativa per als pròxims anys a escala europea, estatal i regional, responent a preguntes com quines són les principals línies estratègiques per als pròxims anys en les polítiques en tecnologia educativa? o en què consisteix el Pla d'Acció d'Educació Digital europeu? El panell busca també obrir un espai de diàleg i escolta entre els qui dissenyen les polítiques i la comunitat educativa formada per docents, centres educatius i empreses tecnològiques.