Logo l@te
Logo URV

StratApp

Ens complau anunciar-vos que l'aplicació StratApp-The Art of Reading ja està disponible (aquest és el resultat d'un treball de tres anys d'un projecte Erasmus + coordinat per la Universitat Rovira i Virgili). StratApp-The Art of Reading és una aplicació per motivar els estudiants universitaris a millorar el seu nivell d'anglès. Amb els minijocs de StratApp-The Art of Reading, els estudiants podran jugar i comprovar el seu nivell de comprensió lectora i aprendre nou vocabulari. StratApp-The Art of Reading també ofereix comentaris amb estratègies per aprendre a convertir-se en un lector eficient.

Visiteu stratapp.eu on trobareu més informació sobre l'aplicació, sobre el projecte i els enllaços per descarregar l’aplicació tant per Android com per iOS.

Voldríem convidar-vos a que provéssiu StratApp-The Art of Reading. I apreciarem si poguéssiu compartir l'aplicació amb els vostres estudiants i els demaneu que responguin una enquesta que ens ajudarà a millorar l’aplicació.

Enquesta StratApp-The Art of Reading en Català

Enllaç: https://goo.gl/forms/vVGkID1aiZ20Ocoo2

Esperem rebre els feedback dels seus alumnes!

Seguiu-nos a Twiter per estar al dia de les novetats, notícies i actualitzacions de StratApp-The Art of Reading. https://twitter.com/StratApp

Moltes gràcies